Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Υποτροπή της επιληψίας - Προσωρινή αναστολή του μπλογκ

Αγαπητοί φίλοι,

Χτες είχαμε ένα ακόμα επιληπτικό επεισόδιο, μόνο που αυτή τη φορά ήταν παρατεταμένο -ξεπέρασε τα 25 λεπτά. Αμέσως ήλθε το ασθενοφόρο και το παιδί διακομίστηκε στο Μέιγιο. (Θυμίζουμε ότι το παιδί και η μανούλα είναι εκεί από τις αρχές του περασμένου Απριλίου.)

Ύστερα από τρία χρόνια επιτυχούς ελέγχου των επιληπτικών κρίσεων, επιστρέφουμε εκεί που ήμασταν κάποτε, στην ταλαιπωρία (κι ας ελπίσουμε όχι στην απελπισία).

Το μόνο αισιόδοξο είναι ότι αυτή η νέα περιπέτεια μάς βρίσκει στα καλύτερα χέρια (στην παιδονευρολογική κλινική του Μέιγιο Κλίνικ, στο Ρότσεστερ της Μινεσότα). Την ίδια στιγμή όμως μας αναγκάζει να αναστείλουμε, επ΄ αόριστον, το μπλογκ, το οποίο ούτως ή άλλως υπολειτουργούσε.


Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και συγγνώμη για τα άσχημα νέα που κομίζουμε.

Με αισιοδοξία

Κάπα

ΥΓ. Αν προκύψει κάτι καινούργιο, θα σας ενημερώσουμε. Εννοείται ότι το ιμέιλ μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας: paragrafos@cytanet.com.cy


ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ:

Σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση http://www.pespa.gr/Epilipsia.pdf. θα βρείτε ένα έγκυρο, συνοπτικό και κατατοπιστικότατο έντυπο για την Επιληψία (ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει στα ελληνικά). Ειλικρινά, αξίζει να το έχετε υπόψη σας .

Πηγή: Αυτό το έντυπο το βρήκα τυχαία στο Διαδίκτυο. Είναι δουλειά της «Ελληνικής Εταιρίας Οζώδους Σκληρύνσεως». Πρόκειται για ασθένεια (από την οποία δεν πάσχει η κόρη μας) που προκαλεί και επιληπτικές κρίσεις. Εξ ου και το ενδιαφέρον της εν λόγω «Εταιρίας».